怀集领域网

服务热线:0758-5598879

商务合作:13432420229

搜索
猜你喜欢

云吞发烧友有口福啦~中意冷坑云吞的支持下!

{:7_197:} {:7_197:} {:7_197:} {:7_197:} 云吞发烧友有口福啦~
    冷坑“糠巷”间云吞在怀城开分店,地址是怀城镇沿江东路迪比利豪城楼下商铺,有两卡铺位,环境阔朗,味道跟冷坑个间差唔多,阿伯个孙响度坐镇,我响怀城二十年了,间间都是“梁村云吞”,但无一间好吃的,得大笨象间“星记梁村云吞”好吃小小,但肉无够实又少,皮薄而不脆,汤底还可以。大家有时间去试试啦,就系远D唔顺路。
LZ是老板咩!太贵哩!嗰日我去吃,3文都唔同我煮!我转身就走! _15775758613274334299.gif
有多贵啊?
多少钱一碗?
一碗有几颗?
广告招租
唔系呀哗?3文噶生意都唔做,你当大鸡唔执细米咩?无理由嘎,照计打开门做生意噶都系少少无拒、多多益善至系吖嘛。
哦也!!!哦也
最低4蚊,我前两日去吃过
河南河粉厂斜对面个间唔错啊,得闲去吃下啊!
{:7_201:}你睇下几多肉、几多料至得嘎!怀城梁村呢边有甘多芝麻、葱、胡椒粉至得架,就连油都无甘香,而且我觉得个度四元云吞面份量几多下,星记个间三元的得好少的!
得闲去试下先
回去一定去吃.我最中意吃怀的云吞