怀集领域网

服务热线:0758-5598879

商务合作:13432420229

搜索
猜你喜欢
楼主: speed

甘洒上屈特大事故现场

四点时候在回怀城的路上看到了,不过无见伤者
最少有四部救护车接伤者出怀城.
hi123 发表于 2011-2-8 22:54
过年车多人多,没乜啦事,唔开车好过!!!今唔似话怕自己撞人,最怕宾个尼以为得佢有驾车同理以为得佢识开 ...

一个人搭几个人``你吾知``系距地心目中系几威既事~!你吾系个D人`你吾知有几威既啦~!

同埋开快车个D脑残人士``好似就系得距有台车甘样`~!{:7_194:}
广告招租
我都话系听讲啦~~因为我经过时见到交警呢朋友~我便问咗句甘大锅啊~~结果距就话三件唔算大 啊~~因为我开住车唔方便停落来怕阻后面就无详细问了!!
不怕自己车骑不好,就怕别人驾驶技术太好
个日我都见到啦!大家注意安全呀!{:7_189:}
未饮过夜粥就学人地飞车……
可怜之人必有可恨之处,安全驾驶!!!
以前我也非常中意开快车,但是自从摔过一次,左边面几乎全部换了皮,好彩福大命大,基本上无留下任何巴痕,经过那次之后开车最多到60。
琰琰 发表于 2011-2-8 16:22
望到新闻后马上打电话奔我细佬,距话距地啦,同呢朋友刚刚也是度乡下耍开车返出望到了
奔我骂到距嘿了:无 ...

哈哈!
258533105 发表于 2011-2-12 10:28
以前我也非常中意开快车,但是自从摔过一次,左边面几乎全部换了皮,好彩福大命大,基本上无留下任何巴痕,经过 ...

呵呵~~~~早发觉早着!!!!!