怀集领域网

服务热线:0758-5598879

商务合作:13432420229

搜索
猜你喜欢

关于级别设置&新手提升的建议

本ID为马甲,先和斑竹们打个招呼先。
发现有一些设置上的小问题,可能会制约会员人数既壮大。
本ID所在的用户组,无法浏览图片,甚至连自己发既图都睇悟到;试问一个新上来既tx,遇到甘既待遇,会唔会有消极心态?除非距系专门上来玩论坛既,先会坚持落去。
可能E个系论坛杜绝广告既一个办法,不过,会有更好的办法。参照其他论坛,可以设立新手任务,完成之后就可以升级~~~~但系01暂时冇任务可以做噶。希望管理员考虑一下这个问题。谢谢啦。

ps,水左成两日先升一个积分,几时先可以水到30呢?

补充内容 (2011-6-15 10:21):
感觉管理员关注和完善相关设置!另发现新细节:请留意8-9两楼~~~
天天像FBI一样就可以了,不用几天。
呵呵,虽然我承认我系水,但系我唔至于乱甘纯净水~~~~
而且,我个出发点系针对所有新人,有FBI甘潜质既,据我所知,成个01就系得距一个,别无他人。
因此,先请求管理员帮手处理解决埋距姐。
我承认  我灌水

FBI 发表于 2011-6-14 11:24
我承认  我灌水

唔好意思,因为ls提左你个名,所以先会讲到你。
其实,你大可以跟住人地个主题,或者系前面3几楼既话题,吹下水,甘米比发纯表情贴好翻多多声咯?
这个提议非常有见地,楼下的秘书,安排会议,我等要深入研究研究一下,记得在星湖大酒店订几围台。
沙滩佬 发表于 2011-6-14 12:59
这个提议非常有见地,楼下的秘书,安排会议,我等要深入研究研究一下,记得在星湖大酒店订几围台。

老细,唔好甘笑我啦,搞到人地惊惊地!!
其实星大太远啦~出入唔方便波~~~不如腾业or新世界系啦
感谢管理员,已经可以睇到图啦~~~不过又有另外一个小细节问题。详情睇图去片:

新手上路阅读权限=30>注册会员=20;系唔系设置时候疏忽左啊?