怀集领域网

服务热线:0758-5598879

商务合作:13432420229

搜索
猜你喜欢

原来既朋友,今日变成咩野。。。

我真是好唔明点解会甘,大家加入车友会呢个大家庭,无非都是想通过呢种方式去认识更加多志同道合的朋友。
虽然车友会既聚会都是去唱呀饮呀之类既,但是起码我代由唔识既陌生人,到大家坐埋一起食下饭,去饮两杯酒,呢D都系叫缘分呀。
退一步海阔天空!{:7_192:}
应该来讲我入车友车会系最迟的,但是我自己觉得开心,因为多左一个交友既平台,
平时除左上班就是上班,认识既朋友根本都系自己身边的同学或者系业务的朋友。我记得系大沥和皇冠-耀、雅阁-静,以往大家都系陌生人,就因为是车友会既成员,就系大沥相会了,由完全一个陌生人,坐落来一齐倾下计,互相了解下大家,起码我自己觉得我自己系好开心。

翼神-stone
广告招租
比d建议啦,我地系佛山车友会建立一个基金,每次Fb之后,我地都将d零头存入基金会,又或者有边个车友有喜事,例如中六合彩、体彩、赌钱赢左,都会酌情贡献些少善款。
E个基金就用来资助一些需要帮助既人。
具体可以上太平样佛山版度睇睇~~~甘先可以有意义,大家更加长久。

ps,罗嗦多一句,其实,我地冇必要为一两张车贴而搞到不欢而散啦。大家一起志在开心,何必系度拉东扯西呢?

河蟹才是王道~~~~嘻嘻
zhianv 发表于 2011-3-7 22:27
应该来讲我入车友车会系最迟的,但是我自己觉得开心,因为多左一个交友既平台,
平时除左上班就是上班,认 ...

几时过大沥??记得call我,联系方式crown有。
我15号返永固,17号结婚摆酒,欢迎大家前来p酒……

短见与偏激 在怀集人群内的一种通病。特别系无去过大城市生活过几年以上的人群。{:7_208:}
笑活佛 发表于 2011-3-7 23:46
短见与偏激 在怀集人群内的一种通病。特别系无去过大城市生活过几年以上的人群。

呵呵,个人就觉得按生活区域去圈分人群唔系非常贴切。

个人认为,短见与偏激 系人类既劣根性;系“林子大了,啥鸟都有”,怀集过100w人口,可想而知。
男人做事讲野就要像返个男人。

使用激将法的话就系:你睇巨吾顺,干脆自已起个头号,威过巨得吾得。

笑活佛 发表于 2011-3-8 00:02
男人做事讲野就要像返个男人。

使用激将法的话就系:你睇巨吾顺,干脆自已起个头号,威过巨得吾得。

有意思!
此处不留爷,自有留爷处!
洒脱!
marsho 发表于 2011-3-7 23:30
几时过大沥??记得call我,联系方式crown有。
我15号返永固,17号结婚摆酒,欢迎大家前来p酒……

你返到怀集系车友会发贴,我们会组织人去饮你结婚酒。