怀集领域网

服务热线:0758-5598879

商务合作:13432420229

搜索
猜你喜欢
返回列表 发新帖
楼主: Mr.H

那款车好呢,大家给下意见

回复 20# marsho

我技术嘛嘛!手脚慢!真是唔多觉啵! _6140813068893120944.gif 唔是你对佢有点偏见!
回复  marsho

我技术嘛嘛!手脚慢!真是唔多觉啵!唔是你对佢有点偏见!
FBI 发表于 2010-9-8 16:51

呵呵,我呢D系手波怪,平时开车都冇咩危险动作;只不过偶尔都会疯狂一下,毕竟后生仔需要些小激情,凡系第一次开一个车系,都会有少少感悟而已。中规中矩既车,我绝对唔中意,不过如果系家庭用,反而冇优点亦都冇缺点既车,反而受欢迎,日本车就系一个例子。
  550如果系代步,甘都几好既,只不过个人就觉得,凡系推出增压既车,都会比我感觉系操控车型,所以未免对550期望过高,实际上,距个性能同我期望中有落差,所以,我对距印象都算比较深刻;毕竟当年我都迷恋过距,只不过当时距未上市罢了。
买CIVIC~嘿嘿`同我一齐改{:7_192:}
广告招租
花冠好,新上市果只最低配置九万几得咧,威驰无咩地位咧。
小日本的车,不值得买
来吧,继续用中国人的钱撞中国的鱼船吧
岗-Freedom 发表于 2010-9-8 10:15

赞成,一买就买欧洲或者美国,安全性能好点
日本车皮薄,连保险杠也偷工减料,不信上优酷网看看。
日产
其它呢个价位仲有好多款车选,日韩系的话就实惠一点,10W的价位给够你10W的配置....
同意德系车,日系车比以前缩水好多多!
再吾系支持国货!