怀集领域网

服务热线:0758-5598879

商务合作:13432420229

搜索
猜你喜欢

借钱买楼,又要装修,头都大埋,吾知装修要几钱呢?

我琴日返来怀城准备去城市广场收楼,想话去太卷个度食野,谂唔到竟然要排队!!!等左成20分钟终于等到有位啦,一坐低就听隔离台D人响度讲边度边度又有个60万方的楼盘要起啦,又话悦景康城乜乜甘,本来我都唔想听巨地讲乜的,不过巨地又讲起话城市广场搞乜精装房又话家下城市广场D楼平左十几万甘,哗,我一听,仲得了,我层楼都未收就话平左十几万?搞到我食野都无心机啦,就急急脚甘食完去售楼部个度问人,问左下个度D售楼妹,原来话巨地今个月22号搞咩精装房开放日活动,有得食有得睇有礼品派个种,系有几套楼做特价,计计埋埋就真系好似平左十几万,仲要有装修。不过我都唔谂啦,好不容易先买左家下呢套。
填左成堆唔知乜鬼文件,我都无认真睇到,,就系猛甘签名,一路签,签到我手都软个时,终于签完啦~~~~~~~~怀住好激动的心情,摞锁匙上左去我层楼一眼睇去,顶,原来毛坯就系甘的........(脑个度不断谂紧装修仲要洗几多钱)
因为本人在广州工作,又吾经常回怀城,所以就想求救各位大神,你话如果我层楼最简单装修要几钱?
户型:三房二厅二卫,阳台:2个,一大一小实用面积: 97平方
如果,,我话如果,,我想用家下间毛坯房来换返一间精装房,卖楼个度会唔会同意呢?如果同意会唔会要我加钱呢?家下真系头好大,买楼首期已经又借又盛啦,,家下又要装修又要买家私真系顶唔顺,,,,各位俾D意见啦,点样开口共卖楼个D妹仔讲换楼甘呢?我见到精装修个D钱都系计入埋供楼钱个度的。
顺便映左两张相睇下:
图片1.jpg 图片2.jpg 图片4.jpg 图片5.jpg 图片6.jpg 图片7.jpg 图片8.jpg 图片9.jpg 图片10.jpg
求各位大神给点意见,在此谢过大家了。
返乡下起间吾知几好?叫你充大头鬼咧,借钱买楼,又要装修,

报名这个活动吧,不过第五期仲未开始

http://www.hj01.com/forum.php?mod=viewthread&tid=343573

你所讲的60万平方大盘,就是鸿景城。。。。。。。。。。。

广告招租
是我喜欢的户型耶!

简单装修大概十万左右

我做装修的,有需要联系我,55689*0

恭喜恭喜,恭喜你荣升"房奴"!

精装修不一定合你心意。还是自己装修好

需要经济实惠装修请联系:15915092354 全文昌

简单装修你计1000元一方就差不多了。