服务热线:0758-5598879

商务合作:13432420229

搜索
猜你喜欢

惊现水战,车友口水战!!!

首先,我以一个局外人来发张水贴,仅仅系水贴一张,希望骂战双方唔好将我作为下一个目标。

反正,当时你地讨论问题个时候我唔在线,so,与我无关,但系,我觉得本来好地地既一个车友会,搞成甘,有d出乎意料咯。

本身,车友会E个版人气都唔系好旺,点解你地居然可以将成个版既话题扯到骂战上既?先弱弱佩服下先。

话过你地知,系E个版,一直都系度针对一个问题系度拉锯战ing——车友版系官二代or富二代晒命既地方。好吧,你地吵吧,就比某d本身就戴有色眼镜既人笑7S你地。如果,我系企系E小部分bs车友既小团体既角度上,我会冷笑住感叹一句:素质!素质啊!!

大家继续吵,我继续路过。如果你地口水真系甘多,不如稳d野来做,例如设立一个基金会,做些事慈善既事。我好老实甘讲,我系穷人,而且人唔系怀集,况且我系佛山过边时不时有参与Ed活动,所以,我系得把口,大家可以继续BS我蔑视我,我系得把口,得个讲咋!

不过,好过你地系度围绕一个车标而骂战。孰是孰非,根本都冇人讲得清楚,甘你地又何必系度“井”甘多野呢?莫非,有人要系车友版炒人气?甘可定唔系啊!

嘿嘿,唔“井”甘多,费时讲多错多,不过你地有FB,call埋我又得,我执行A计划,如果系M计划,甘就算啦,我冇甘多钱清大家,同时面皮都未有甘厚,可以向现实中同我相交唔系好深既人痴饮痴食。

最后,我唔针对你地既官二代or富二代发表任何意见,我只系想讲,我中意快车中既激情,我中意游车河既淡定,仅此而已。

吵吧吵吧,吵够为止,不过唔知最后受伤既系边个。最后,城池失火,殃及池鱼。本来已经有些许河蟹既车友,最后大家都面阻阻,得不偿失,何必呢??

路过的吧。不作评论{:7_175:}

唔比路过,E张贴,只可以漂移过弯,简称 PIAO 过~~~呵呵

广告招租
{:7_171:}唔关我事。。。我系睇吵交噶~{:7_175:}路人甲!

来人哪,把看热闹的露淫甲捆起来!!!!

{:7_175:}路人乙{:7_175:}

欢迎大家对车友会既支持。。{:7_193:}{:7_192:}

既然是论坛就应有不同的声音,没有争论就少人气,应从不同角度和心态去看问题,

提示: 该帖被管理员或版主屏蔽