服务热线:0758-5598879

商务合作:13432420229

搜索
猜你喜欢

寻找千里的姻缘!千里姻缘一线牵

本人性格开朗,率直。对生活满怀希望,对找精神!希望可以与注定的男一半的你一起走这各漫长的人生路
    女友要求:身高 :160左右                     
                        外貌 :可爱动人
              性格:开朗活泼,
              希望其相处力强

有意者与本人联系:联系电话15915063456        杰少         QQ:100023334
对找精神!唔明乜意思!{:7_192:}

回复 FBI 的帖子

我都唔明乜意思卟!{:7_181:}

广告招租
回复 FBI 的帖子

其实我都唔是好识打字!打错左都唔知!唔好意思!其实我是想稳返个女朋友者!!!!介绍吓啦哥仔!

回复 _An大聖_ 的帖子

哗!靓仔,你台进口宝马好鬼型呀!!得闲借来开吓!!!!话唔定沟女都快上手点啦       吓话!!!!!!

回复 集星俱乐部 的帖子

进乜鬼口 宝咩马呀!国产架!呵呵{:7_191:}我日日骑住距周街去,D女骚都唔骚下我噶!

回复 _An大聖_ 的帖子

唔是嘛!个点女仔甘呒眼光咖!!!甘是距噶损失者!!!!我觉得你台DIY宝马唔错呀!

{:7_192:}

回复 集星俱乐部 的帖子

唉。。。D女仔系甘架啦!(讲某D吓!唔系全部)除非你D衣服系用一张张百蚊整架啦,着住出街甘就够晒拉风啦!
{:7_192:}

我都是甘认为!!!!!其实我都好想自己身上贴世点银钱!!但是得几张贴唔到呀!