服务热线:0758-5598879

商务合作:13432420229

搜索
猜你喜欢

当相亲出现意外的时候

至少我老婆不是这样

静儿 发表于 2011-1-4 19:56
回复 PJFonline 的帖子

并不是每个女孩都这样吧!

呵呵..静儿意思系米话你5系甘样既人吖!.......分明勾引我追你者!{:7_208:}

{:7_173:}

广告招租
回复 无聊先来 的帖子

确实我不是这样的人。。。但是缘份很难说!

回复 静儿 的帖子

静儿..关于缘分,呢样甘深奥既野..我觉得我地一时半刻肯定讲5清楚架拉..不如静儿你私下卑你电话号码过我...稳个时间...我地两个一齐饮杯野...食个肯德鸡...慢慢倾罗!...到时候肯定让你知道咩叫缘分吖!{:7_208:}

静儿 发表于 2011-1-4 19:56
回复 PJFonline 的帖子

并不是每个女孩都这样吧!

也是。

回复 无聊先来 的帖子

你我相隔山长水远的,有缘自会见面~

回复 静儿 的帖子

静儿..你拒绝人都5使甘婉转吖...你应该直接好似电视对白甘:对5住吖!我有男朋友仔拉..我5可以做D对5住男朋友仔D事吖甘阿嘛!...明明无希望但又卑左DD希望!.你以为个个男仔都好似我甘意志坚强吖!.年终都5知几多无知少男卑你害到心挂挂!..难怪:多情之古空与恨!此恨绵绵无绝期!5知掂解我依家最想做一件事:为追女仔失败的男仔默哀三秒钟!{:7_202:}

回复 无聊先来 的帖子

呵呵,你好得意啊,只可惜你误会啦,我无男朋友,亦都无伤害过人地,实事求是~

回复 静儿 的帖子

错!..我5系好得意..系好伤心好5好..哎..5好睇人地仲笑笑口..其实已经受左严重既内伤!...无非系男人死要面..5肯表露出来之嘛!....不过无计拉!鬼叫自己系一个有理想..有志向..兼有内涵既男人吖!{:7_208:}