服务热线:0758-5598879

商务合作:13432420229

搜索
猜你喜欢

管理员请进!帮帮手~

请帮我删除< 有无请礼仪小姐的?随时得闲>的贴,宾人恶意搔扰同灌水挑衅
   举报ID:47783
   理由:恶意灌水同挑衅

举报好多次无人帮手.

路人甲:来睇睇,点解成左你地滴口水仗,你地识得噶

我:唔识,上次贴招娉距加我扣扣,废话佐一阵话唔去我处做了,叫我无删距QQ做个朋友,我又唔识距咪直接拉距入黑名单咯。今次发贴又上来口水,我都好烦。。

挑衅者:个呢叫耍你,明嚒

{:soso_e141:} 顶唔顺啦,唔想争口角,举报佐好多次都无人帮手,快点出现个大神管理员,将我的贴删佐算了{:soso_e154:} 谢谢,我一定无尽感激!!!!

静待管理员....

kerry46 发表于 2012-3-26 23:12
你玩起咧咩?幼稚

肥仔聪:望我耍耍得起咯,

肥仔聪 发表于 2012-3-27 19:01
唔同一般人见识  要去酒吧做甘堕落

肥仔聪:我真想笑,讲唔过人屋讲人屋粉仔 呢弱智行为   同你三唔识七 我只地度酒吧做呢似堕落喔,除勒经理 同话事人至于你似埋,你自己清楚咯

坐等管理员,我都要举报,就算被删号{:soso_e141:}

{:7_201:}好想闹人,自己顶贴

{:7_192:} 我又来了 我得闲过头,举报得啦

kerry46 发表于 2012-3-28 03:46
静待管理员....

kerry46 发表于 2012-3-26 23:12

{:7_192:} 举报吧,我仲想换过那名呢 {:7_192:} 我恨不得有人举报 {:7_192:}

肥仔聪 发表于 2012-3-28 05:13
举报吧,我仲想换过那名呢  我恨不得有人举报

你系唔系变态架,阴魂不散,食K食傻佐你啊?心理有问题麻烦去精神科看啦.

肥仔聪 发表于 2012-3-28 05:13
举报吧,我仲想换过那名呢  我恨不得有人举报

本知天下变态人多,点知今日偏偏遇着个

我觉得距讲距咖,你唔使理距就得啦!你成日同距对骂,距先有引,甘就无了止咯{:7_170:}
淡定滴{:7_192:}

已删除。
下次注意了,请不要随意公布联系方式,同时对不想理会的人,你可以采取不理政策,不要一来一回,聊得起劲,这样只会让人觉得有趣。

{:7_192:}各自各精彩吧