服务热线:0758-5598879

商务合作:13432420229

搜索
猜你喜欢
返回列表 发新帖
楼主: kerry46

管理员请进!帮帮手~

dknj 发表于 2012-3-28 09:18
已删除。
下次注意了,请不要随意公布联系方式,同时对不想理会的人,你可以采取不理政策,不要一来一回, ...

还是管理员讲得对 {:7_192:} 不像有些扑街自己在酒吧做就说别人粉仔 嗨K嗨傻 或许他是嗨K 吸毒的吧 无眼望 个呢幼稚{:7_195:}

凌风飞舞 发表于 2012-3-28 08:36
我觉得距讲距咖,你唔使理距就得啦!你成日同距对骂,距先有引,甘就无了止咯
淡定滴

{:7_184:}感激

dknj 发表于 2012-3-28 09:18
已删除。
下次注意了,请不要随意公布联系方式,同时对不想理会的人,你可以采取不理政策,不要一来一回, ...

{:7_184:}感激,感谢管理员!

肥仔聪 发表于 2012-3-28 11:07
还是管理员讲得对  不像有些扑街自己在酒吧做就说别人粉仔 嗨K嗨傻 或许他是嗨K 吸毒的吧 无眼望 ...

{:7_207:}好过你,粉仔一个,食K食傻了精神病院都唔收你,仲好意思出来吓人。发骚发春加人地那Q甘愿做网狼,系咪叫小姐都无人啊?真可怜,依今仲坐紧唔使做者,瘫了?仲话人地做酒店,好过你想做都无人收。我唔D扑街命扑卟,你先扑把我望咯,死变态,唅家富贵你,想唔骂你喔缠着晒,你骂我唔识骂你者,好心拿块照妖镜照下自己拉,五官不正实是把人地打到变晒型,学你话哉大不了把人地删ID,你玩得起我玩唔起,死傻仔

kerry46 发表于 2012-3-29 04:24
好过你,粉仔一个,食K食傻了精神病院都唔收你,仲好意思出来吓人。发骚发春加人地那Q甘愿做网 ...

{:7_171:} 今呢傻仔无办法 当面骂我咯 用今处骂我有条7用啊 弱志行为

肥仔聪 发表于 2012-3-29 08:50
今呢傻仔无办法 当面骂我咯 用今处骂我有条7用啊 弱志行为

唔D边那甘鬼傻仔,发张张贴过来跟,我好像也无养狗啊

肥仔聪 发表于 2012-3-29 08:52
你现实同我耍得起 你去同我那囊讲勒

望你呢贴都发呕咧,还现实,我瞧怕犀利哥非你莫属